november 2, 2010, nietzsche | Szolgáltatások (Jobb adni, mint kapni)

Mozi élmény



Tegnap moziban voltunk, Marosvásárhelyen, a belvárosi moziban. Meki kajával megyünk be. A film címe: Nuntă în Basarabia (http://nuntainbasarabia.ro). Nem nagy szám, de megérte. És kaptunk egy kedves balkáni bónuszt is. A jegyszakító néni ránéz a lányra, akivel mentem és a következőt mondja: Jaj istenem, olyan hideg van bent, mit adjak rád, mit adjak rád? Elmegy, sietve visszajön és hoz egy nagy fekete fehér kardigánt, tudniillik nincs a moziban fűtés. Valójában jégverem a mozi. Összesen öten voltunk a vetítésen, ketten közülük profik voltak, eleve hoztak magukkal extra pulcsikat. Amikor kimentünk, visszaadtuk a kardigánt, a jegyszakító néni azt mondta: legközelebb jól fel kell öltözni és el kell jönni a következő filmre is.


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.90


Hozzászólások

4 megjegyzés » “Mozi élmény”

  1. kata » november 2, 2010 2:57 am

    Az ‘Árta mozi’ az egyetlen és legjobb vásárhelyi mozi! Régebb az Ifjúsági mozi volt a kedvencünk, ott mentek a jobb filmek, sajnos az megszűnt.. Az Árta nem fog megszűnni, mert egyrészt ott a Meki, ami fenntartja, másrészt hamarosan at fogják alakítani, korszerűsítik. A tervek szerint három kisebb termet fognak kialakítani benne. Hátha a filmfelhozatal is jobb lesz utána.
    A mozis nénik valóban nagyon kedvesek, és szívügyüknek tekintik a mozi fennmaradását.

  2. Kozocsay » november 2, 2010 2:38 am

    A kolozsvári Győzelem moziban, mikor kevesen vagyunk (na de mikor nem vagyunk kevesen), a jegyszakító néni néha szól, hogy üljünk közel egymáshoz, úgy jobban bírjuk a hideget. Éljenek a fedett szabadtéri mozik.

  3. Reka » november 2, 2010 1:28 am

    :)na, ezen most nagyot mosolyogtam, mert egy az egyben hasonló történt velünk is vasárnap este. A férjemmel megérkeztünk és a néni hasonlóképpen fogadott. Mikor bementünk a terembe nem éreztük a hideget, de a közel két órás film alatt csonttá fagytunk. Nem tudom ebben az esetben kit lehet okolni, nagy valószínűség szerint a mozi is beleesett ebbe a fűtés-káoszba ami hónapok óta húzódik a városban, másrészt meg senki ne csodálkozzon, ha az emberek nem járnak moziba, inkább kikölcsönöznek egy DVD-t vagy netán lelopják a filmet a netről és otthon a jó melegben megnézik. Lassan ez a mozi is megszűnik….pedig olyan jó a mozi-feeling.

  4. Boromir, a laikus » november 2, 2010 1:23 am

    milyen édes:)

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex