január 30, 2009, gogolka | Turizmus (A vaku visszavág)| Szemét (Ahogy esik, úgy suppan)

Szeben: Európa kulturális és tisztálkodási fővárosa



Szuper hely ez a Nagyszeben! Történt itt egy csomó ilyen kulturális izé mostanában, puccba vágták az épületeket, cuccos vendéglői vannak, meg minden. És ami a legprofibb: nem csak a lelki, hanem a testi igényekre is gondoltak. Mert mit szeretne leginkább csinálni a turista, amikor hosszú utazás után végre megérkezik egy városba? Természetesen tisztálkodni.

A nagyszerű szebeni városvezetés erre is gondolt, és zuhanyzókat létesített. Nem is akárhol, hanem a legkönnyebben megközelíthető helyen: egyenesen a főtéren. Igaz, a víz valamiért lentről felfele spriccol, de hát biztosan ez a hely specialitása.

Kiváló, bár ingadozó víznyomás, tágas (egész térnyi) fürdőszoba, kiváló kilátással. Még szerencse, hogy megvettem az új Cosmót, és találtam benne egy Nivea sampon-mintát, így élni tudok a hely adta lehetőségekkel. Hmmm… de vajon hova dobjam a csomagolását?

[myginpage=szebensampon]


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 3.16


Hozzászólások

2 megjegyzés » “Szeben: Európa kulturális és tisztálkodási fővárosa”

  1. gogolka » február 2, 2009 11:33 am

    Nekem is tetszik a szökőkút:)
    Azzal van baj, aki hajmosásra használja…

  2. Becze Melinda » január 30, 2009 8:45 pm

    Ez tul eroltetett… lassan 2 eve itt elek es elmondhatom, hogy nagyjabol tiszta varos, elvetve tortenik ilyen, talan a tulajdonos a kep keszulese elott par perccel jarhatott ott. Nem ertem mi baj a szokokut milyensegevel…nekem tetszik, persze lehet akiknek nem jon be, de azert ennyire lehuzni sem kene. Ritka, modern, es nem szokvanyos.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex