február 23, 2009, sssipike | Közlekedés (Gyí, te Logán!)

Rettegjetek liliomhagymák! A magyarországi megmutatja, hogyan kell parkolni



Sok kreatív parkolást látott már a tömbházunk előtti placc: volt már keresztbeparkolás a lépcsőház bejárata előtt, előfordult már az is, hogy az autót a játszótéren hagyták (szerencsére azóta bekerítették a terecskét), a mozgássérülteknek fenntartott helyen pedig egy fehér papucsdácsia parkol, évek óta. De a virágágyásban senki nem hagyta még az autóját. Egy borostás-hagymás-majós berbát is érzi, hogy ez azért nem méltó kultúremberhez.

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka azonban egy magyarországi rendszámú Fabia megmutatta, hogyan kell ezt: három kerékkel az ágyásban, ráadásul épp ott, ahol az út kanyarodik, és emiatt nem is biztos, hogy az elhaladó autók elférnek mellette.

Én örülök hogy határon túli magyar tezsvérünk ennyire otthon érzi magát minálunk, és ezúton azt üzenem neki, sürgősen tanulja meg, mi illik és mi nem itt nálunk Balkánon. Ne hozza szégyenbe őslakos nemzettársait, ha ide téved.

[myginpage=fabia]


pontos átlag: 3.00

pontos átlag: 3.14


Hozzászólások

5 megjegyzés » “Rettegjetek liliomhagymák! A magyarországi megmutatja, hogyan kell parkolni”

  1. Kanos Pista » február 24, 2009 9:41 pm

    Én megértem a helyzetet, mert látom hogy miről van itt szó: itt Magyarországon nem gond a parkolás, civilizált módon mindenkinek jut parkoló, viszont Kolozsváron (otthon) az a szabály hogy nincs szabály… A vezető ehez tartotta magát, tehát nem értem, hogy mi a fennakadás. Az a zöldövezet csak addig az, ameddig valaki oda nem parkol… azután parkoló. Sajnos így megy az ott. Vagy azt is be kéne keríteni “szerencsére”???

  2. Miki » február 24, 2009 11:39 am

    Valószínűleg egy hazalátogató, volt szomszéd tiporja a liliomhagymákat. Valóban bűvésznek kell lenni parkolóhelyet találni. Sajnos nem növekszik arányosan az erre kijelölt helyek száma az autók számával. De ez nem jelenti azt, hogy bárhol otthagyhatjuk az autónkat, meg ha magyar rendszámunk van is.
    FlagellumDei, láttam más hozzászólásod is, olvass többet mielőtt nekifogsz írni: “erossen” pocsék a helyesírásod. De ez nekem is “mind 1″.

  3. jp » február 23, 2009 6:25 pm

    Gyenge eresztés…

  4. sssipike » február 23, 2009 2:04 pm

    Ez az első autó az ágyásban, ott lakom, ezért tudom. Magam is vezetek, nekem is gond a parkolás, én mégis a második-harmadik tömbháznál hagyom a kocsit, “rendes” parkolóhelyen, minthogy ilyesmikkel próbálkozzam.

  5. FlagellumDei » február 23, 2009 1:44 pm

    Valamert nem estem erossen a seggemre ettol a tajekoztatastol. Talan abbol az okbol, hogy most te azt hiszed, szenzaciot mondassz, mivel ez esetben magyarorszagi rendszama volt az autonak. Amint a nyomok mutatjak, nem ez volt az elso auto az agyasban. Tulajdonkeppen nem is igazan egyertelmu, hogy agyas van-e ott avagy egyeb zoldovezet. Aztan meg, nem tudom, autos vagy-e de kiprobalhatnad a kolozsvari parkolast ugy het kozepen. Lehet ejjel, vagy nappal. Nekem mind 1.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex