április 9, 2009, blk | Közlekedés (Gyí, te Logán!)| Újgazdagék... (Sznobboard)

Mi az hogy kocsi?



Heh, hogy kössek bele én is az előbbi írásba: amikor először parkoltam én is olyan ábrás (kicsi kör, rajta egy L betü, vagymi) parkolóhelyre, bevallom, meg voltam szeppenve, hátha nem a legjobb dolog (még azt hiszik ütődött vagyok). De na, közel volt a bejárathoz és tudtam hogy megtelt kocsit nehéz hosszú távon tologatni (me’ amikor a nővel megyek akkor aztán semmi sem marad a polcon). Úgyhogy belementem. De ekkor na, váljék mentségemre, még kis passatos voltam. A touareggel mar messze nem fájt a fejem ilyesmin, legfennebb odakacsintottam a bámuló csordának, hogy “mi van, nem láttál még AUTÓT”?

Csakhogy azok a csökött idióták, mindig kell várni rájuk, a stopnál, az úton, mikor ötvennel vonszolják maguk után a kis vézna verdájukat…Hogy idegesítő? - az nem kifejezés. És na, a sok kormányrántogatás is fárasztó lehet: hol ezen a sávon, hol a másikon, ja ez ilyen biciklis út?- hát van ilyen is?, na ez a csoda, és mégis ki jár rajta? És akkor ez mind minek? Mert jön a fehérsapkás és lefúj, hogy adjak neki is valami aprót, merthogy kölcsöne van a bankban, merthogy loganozik, vagy mittomén? Mert száztízzel hajtottam? Hát ez nem tudja, hogy mit tud a hat henger és a százötven ló…

Bevallom, elegem volt mindenből: a béna forgalomból, a hülye krétafejüekből, a parkolásból, a kocsimosásból, az autópályákból (sic!). nem kellett már semmi csak nyugalom…

Hát ezért vettem meg azt a helikoptert. De ez sem ment simán - Balkán van itt, vagy mi? Először is nem volt hova parkolni, mert hogy na, valljuk be - ez nem egy kis járgány, az Öcsi hammerja is elbújhat mellette. De elrendeződik minden, meg az a kis erdő, amit kivágtunk, nem nagy kár érte, van elég belőle a város körül, és egy kis beton és megvan az én personal heliportom.

És ha élvezet volt száznegyvennel végighúzni a városon? Akkor háromszázzal, harminc méterre a föld fölött - maga az imádat. Még a csajok szoknyája is meglebben =)). Olyan zajt csapok, amikor a lakásomtól a munkába “hajtok”, azt hiszik az emberek, forradalom van… Szombatonként, délután, pedig sor kerül a “hajókázásra”. Végigvinni a csajokat a város fölött. Hogy bepisilnek mikor öt méterre elhúzunk a blokkok fölött.

Ez a megoldás, minek kocsi, minek dugó, minek rokkantparkoló?


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 3.07


Hozzászólások

3 megjegyzés » “Mi az hogy kocsi?”

  1. Békés Gábor » június 13, 2009 8:41 am

    Kicsi farok, nagy autó, fő a kompenzáció!

  2. gore » április 12, 2009 2:09 pm

    micsoda fantazia:)

  3. Rere » április 9, 2009 4:19 pm

    Ha ez poén akart lenni, bejött…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex