május 21, 2009, szaka_tutu | Arculat (Balkán dizájn)

Konferencia



Történt a minap, hogy elő kellett adjam magam egy “konferincö internácionálön”.

Na, be is ülök, lemegy Marga s az angolul előadó, s jön a szervező, hogy én következem. Na jó, fel is mászok a pulpitusra, fel is konferálnak, románul. Kérdem, akkor románul mondjam? Mondja a szervező, igen. Jó. Fognék neki, hát megint jön… tudnám mondani angolul? Mondom, én igen, de miért?

Há…-mondja- visszajött a meghívott.


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.96


Hozzászólások

4 megjegyzés » “Konferencia”

  1. gonoszmano » május 28, 2009 9:39 am

    Én hivatalos megnyitókat szerettem a piramisban. Ilyenkor megpróbáltam leenni a tandíjat, persze 20 misiből az egész haveri kör ehetett volna. Azért a piramis is ritka rusnya építészeti félreértés, én eccer vendéget nem vinnek oda… Pláne nem valami nyugati profot, aki feltehetően látott már decens épületet kívülről, belülről.

  2. kolozsvarikitty » május 22, 2009 3:57 pm

    Ez tetszett Acheron:)

  3. acheron » május 22, 2009 12:38 pm

    Igen, nem futja 1200 orosz lányból a tudományra, az igaz. De szerencsére a leleményesség az kárpótol bennünket. Mondjuk, bosszantó az, hogy még akadémiai szinten is előfordul ilyen “pótlás”, de na… Ez van.

    De, még mielőtt nagyon kezdenénk bírálni a mnket körülvevő “kultúrát”, szeretnék beidézni egy székely szólásmondást:

    “Ne mind mangálj annyit vele. Kössed má’ meg dtóttaaa’!”

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mi is megérjük a pénzünket, nem csak a 2000 (Vagy netalántán 20 ezer… Tavaly decemberben olvastam utoljára történelemkönyvet.) éve ittlakók.
    Mi is teszünk olyasmiket, amiket nem szabadna.
    Úgyhogy ha tetszik, ha nem, mi, hungárusok is (kicsikét) balkániak lettünk az iméntecske elszaladt millecentenáriumunkat megelőző éon alatt.

  4. Iona » május 22, 2009 11:41 am

    Remek! :)))
    Igen, nálunk kb. ilyen a “nemzetközi” konferencia. S mivel mindenkinek kell egy ilyen évente a CV-jébe, s azt az egyetem nem fizeti, hogy az ember valódi nemzetközi konferenciákra elutazhasson, az 1200 lejes fizetésból meg nem futja még regisztrációs díjra sem, nemhogy repülőjegyre vagy szállásra, hát ilyen kreatívkodásra vagyunk kárhoztatva…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex