május 29, 2009, balkanherald | Tárgyak (Ojjektumok)| Épületek (Épített ökörség)| Arculat (Balkán dizájn)

Kovászna megyei buszmegállók



A minap arról érkezett hír, hogy Kovászna megyében korszerű buszmegállókat építenek. A hírhez mellékelt fotókon a kővári, a sepsiszentkirályi és a kiskászoni utasmenedékeket szemlélve ehhez kétség nem is fér. [myginpage=buszmegallok_kovaszna]


pontos átlag: 4.00

pontos átlag: 3.00


Hozzászólások

8 megjegyzés » “Kovászna megyei buszmegállók”

  1. steve1975 » február 14, 2010 10:37 pm

    Ez valóban olyan tipikusan Kelet-Európai,vagy ha jobb tetszik balkáni!Kinéz bunkerlejáratnak is akár.De legalább szétverni nem egyszerű.Divatosan szólva vandálbiztos.Ellopni meg az összetevőit nem gazdaságos.Ez jellemző kép a köztulajdon rovására.Minnél nagyobb a tarsadalmon belüli anyagi szakadék,annál több ilyen és ehez hasonló látnivalóval akad dolgunk!
    Gondolom nem nehéz kitalálni az ősszefüggést ok és okozatt közt!Akinek mégis gondot jelent még ilyen megállót sem épitenék!

  2. Békés Gábor » június 13, 2009 8:31 am

    Nektek semmi se jó? Ebben a terroristákkal teli világban? az üveg buszvárót be-ki törik ez vandál biztos!

  3. gore » június 5, 2009 11:08 pm

    hat annyit megjegyeznek, hogy rengeteg embernek munkahelyet lehetne teremteni csak azzal, hogy tatarozzak vagy inkabb eltuntessek az ilyen lepusztult formedvenyeket. Es ezek meg hagyjan, vannak Ceu kori gyarak amelyek ennel borzalmasabban neznek ki es persze mivel nagyobbak ezert meg feltunobbek. Mar Magyarorszagrol jovet is szornyu kepek fogadjak a turistakat, nagyon ideje lenne lepni valamit, mert igy nagyon elmegy a kedvuk a kovetkezo latogatastol, es persze nemcsak a turistak erdekeben beszelek hanem a magunk neveben is.

  4. zalanius » május 31, 2009 11:34 pm

    Csak annyit, hogy ezek a buszmegállók nem most épültek, hanem valamikor a hetvenes években. Ezek az építmények egy letűnt korszak “emlékművei”.
    Kedves Ariel, a “szolid” csak a románban jelent erős valamit, a magyarban egyszerű dolgot jelent, talán nézz utána.
    Amit tudni kell ezekről, az az, hogy ma már rendszeres buszjárat ezeken a helyeken nincs is. Szóval ha buszmegállókról érkezik hír, akkor előbb talán busz kell ami megálljon.

  5. V10R1C4 » május 31, 2009 8:08 pm

    Há borzalom, mi? Nálunk (Magyarország, pl Szigetszentmiklós környéke, vagy pláne az Alföld) még ilyen se nagyon van, bíznak benne, hogy sűrű a forgalom. S hát nem az, de merje csak valaki szóvá tenni…

  6. Ariel » május 29, 2009 8:22 pm

    sohasem árt egy szolíd buszmegálló, mert nem tudja az ember mikor kerül szembe egy szolíd forgószéllel.

  7. szángyőri » május 29, 2009 7:09 pm

    A harmadik meg az volt :))

  8. Laca » május 29, 2009 3:32 pm

    Kettőből közülük nyalka balkáni bunker lehetne…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex