szeptember 30, 2013, galacko | Tárgyak (Ojjektumok)| Turizmus (A vaku visszavág)| Sajtó (Láttuk, de nem hittük)

Csávó a HTC-mmel: egy telefon poszttulajdonosi élete



A hétvégén futott a közösségi médiában annak a belga csávónak a sztorija, akinek ellopott okostelefonjával egy romániai család folyamatosan fényképezte magát, s amiről a csávó egy szép kis blogot készített this guy has my htc címmel. A történet viszont tegnap este véget ért, a hírek hatására ugyanis törölték a képeket.

Az eredeti tulajdonos spanyolországi nyaralására vett megtakarításából egy HTC One X típusú okostelefont. Azt tervezte, hogy a telefonnal készíti a fotókat, s hogy dolgát megkönnyítse, a telefont összekötötte a Dropbox fiókjával: így a készülékkel készített képek automatikusan az internetes tárhelyre is feltöltődtek. A HTC-t viszont ellopták a nyaralásán, de a kapcsolatot nem törölték. Pár hónappal később a készülék az új tulajdonosok által készített fotókat kezdte továbbítani Dropbox fiókjában. A Romániából származó, tulceai tulajdonos egy nő, aki többnyire selfie típusú fotót kezdett készíteni a készülékkel, de nemegyszer családtagjait is megörökítette. A belga srác pedig elkezdte szemlézni a fotókat, egyik jobb, mint a másik. Akárcsak a srác hozzászólásai.

tumblr_inline_mtsdb3idwa1qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsc28qfz31qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsdmsz8ed1qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsgy989ip1qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsjjjah6j1qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsmc8zp3o1qcpko9.jpgtumblr_inline_mtsmdc5wzh1qcpko9.jpg


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 37,451.49


Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex