Nyereményjáték: Panaszold el!

április 22, 2010, admin | Bürokrácia (Bélyegnyalinda) | 27 megjegyzésPanaszversenyt hirdet az ARGO Audiovizuális Egyesület és a Balkán Herald: egy filmforgatókönyvhöz olyan hétköznapi, felháborító, apró bosszúságokról szóló történeteket keresünk, amelyben a sértett fél ütni és rúgni tudna, csakhogy nyilván nem üthet és rúghat. Ezért maximum jól odamond, bár sokszor az sem sikerül, mert fulladozik a dühtől, és nem találja a szavakat.

Olyan kis incidensekről van szó, melyek a törvény által nem büntetettek, vagy ha mégis, akkor olyan kis bűntettnek számítanak, amit nehéz bizonyítani, illetve nem éri meg az időt és a fáradtságot, hogy a sértett fél a törvény útján keressen elégtételt. Marad tehát a bosszúsággal. Ezek az incidensek elrontják a napunkat, akadályozzák az ügyintézésünket.

A beérkezett legjobbik történet szerzője DVD csomagot nyer, illetve ha története felhasználásra kerül a filmben, akkor a film készítői megkeresik, és megvásárolják tőle az ötlet felhasználási jogát.

A történetek ehhez a felhíváshoz kommentben tölthetők fel, a legjobbak a verseny lejártával külön bejegyzésként jelennek majd meg. A verseny április 22-től május 22-ig zajlik, a nyertest e-mailben értesítjük.


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.86
Eredményhirdetés

április 16, 2010, admin | Bürokrácia (Bélyegnyalinda) | Szólj hozzáA Balkán Herald által egy hónappal ezelőtt meghirdetett nyereményjáték lezárult. laszlo.hermann. felhasználónk nyerte meg a Bookline által felajánlotta ajándékcsomagot, ami Daniel Goleman A meditáció ősi művészete, illetve Immanuel Kant Antropológiai írások című műveit tartalmazza. Nyertesünket e-mailben értesítjük az ajándékcsomagja átvételének módjáról. Minden kedves felhasználónknak köszönjük a felméréshez való hozzájárulását!


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.93
Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex