Műszaki vizsga a keleti és a nyugati civilizáció határán

január 24, 2011, sssipike | Átverés (A dzsungel törvénye), Közlekedés (Gyí, te Logán!), Bürokrácia (Bélyegnyalinda) | 8 megjegyzésÚgy alakult, hogy az utóbbi pár hónapban két különböző autóval jártam ki két (nagyon) eltérő műszaki vizsga-hercehurcát. A két történet jól szemlélteti azt, amint a keleti és a nyugati civilizáció békésen egymás mellett él tájainkon, és ki-ki választhat, mely értékrend a legszimpatikusabb számára. Csapjunk tehát bele.

olvasd tovább »


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.92
Mit is csorgat a szomszéd, miközben velem beszél?

január 18, 2011, sssipike | Bunyó (Kis délutáni testmozgás), Szemét (Ahogy esik, úgy suppan), Közlekedés (Gyí, te Logán!) | 5 megjegyzésMindig is a gyermekkoromra emlékeztet, ha látok egy szétszedett, zsíros, ütött-kopott autót, amit a tömbház parkolójában szerel a tulajdonosa. Annak idején, a nyolcvanas években minden magára valamit is adó férfi űzte ezt a sportot. Hétvégenként a blokk környéki garázsok (mit garázsok, játszóterek, járdák, udvarok) benépesültek oldalukra támasztott csotrogányokkal. Békésen folydogált az olaj, csengett a kalapács, káromkodott az apamackó. Minden tömbháznak megvolt a nyugdíjas autószerelője, aki két fillérért, hallás után szelephézagot állított, hengert csiszolt, motort újított fel, alkatrészt „szerzett” vagy egyszerűen csak ült a napon egy üveg sörrel, és csendben izzadt. olvasd tovább »


pontos átlag: 3.00

pontos átlag: 2.79
Az út közepén “felejtettek” egy villanyoszlopot

január 17, 2011, admin | Tárgyak (Ojjektumok), Épületek (Épített ökörség), Közlekedés (Gyí, te Logán!), Arculat (Balkán dizájn) | 8 megjegyzésBár a szerkesztőségünk egy része azon a véleményen osztozik, hogy az alábbi képen látható megoldás annyira nem gáz, hiszen kényelmesen ki-be lehet járni az utcából az oszlop mellett, a másik része úgy gondolja: megéri figyelmünkkel kitüntetni ezt a Râmnicu Vâlcea-i látványt.

vl1_19672500.JPG

 


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.80
Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex