Aszfalt tangó

március 29, 2010, admin | Szolgáltatások (Jobb adni, mint kapni), Épületek (Épített ökörség), Közlekedés (Gyí, te Logán!), Arculat (Balkán dizájn) | 1 megjegyzésaszfalt.jpg

Cecilia P., a Libertatea olvasója küldte be a bulvárlap szerkesztőségébe a képet, amely Bukarest I. kerületében, a Sf. Constantin utcában, egy aszfaltba öntött kocsit ábrázol. Bár első látásra úgy tűnik, hogy a kocsival utólag hajtottak rá a foldozott részre, ha jobban szemügyre vesszük a kereket, láthatjuk, hogy a jármű alatt levő aszfalthoz nem fért hozzá az utcahenger.

 


pontos átlag: 5.00

pontos átlag: 3.04
Nyereményjáték: A balkánozók profiljára vagyunk kíváncsiak!

március 16, 2010, admin | Bürokrácia (Bélyegnyalinda) | Szólj hozzáA Balkán Herald bő egy éves létezése alatt volt időtök történeteitekkel, kommentjeitekkel gyarapítani anyagát, már bejártátok bugyrait-berkeit, sokan közületek visszatérő felhasználó. Most épp ideje, hogy a Balkán Herald is közelebbről megismerjen benneteket. Magyarán, a balkánozó profiljára vagyunk kíváncsiak: erre szolgál kérdőívünk. A kérdőív eredményeit egy kutatáshoz szeretnénk felhasználni, amely az erdélyi magyar elektronikus média-fogyasztók szocio-kulturális hovatartozását vizsgálja (ezen belül olyan témákat, mint pl. az internetes nyelvi identitás kérdése, vagy a konfliktuskezelési mechanizmusok). A kérdőív a válaszok függvényében 8-11 kérdésből áll. A kérdőívet kitöltők között két, a Bookline felajánlotta könyvet sorsolunk ki: Daniel Goleman A meditáció ősi művészete, illetve Immanuel Kant Antropológiai írások című művét. A kérdőívet árpilis 16-án 12 óráig, itt töltheted ki. A sorsolás nyertesének felhasználó nevét április 16-án 14 órakor tesszük közzé a balkánherald.ro-n.

 


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 2.99
A pirospont maffia

március 8, 2010, reku | Szolgáltatások (Jobb adni, mint kapni) | 8 megjegyzésBölcsődés kisfiam kb. két hete nagy piros ponttal tért haza. Ámultam és bámultam: nem gondoltam volna, hogy ilyen pici korban már ilyesmivel motiválják őket. Kérdeztem: mégis, mivel érdemelte ki? Á, semmi különös, de jó fiú volt, szót fogadott! Ám legyen. Magamban a tigrisanyát csitítottam, aki fel akart csattanni: mi az, eddig nem volt jó? Hát persze, hogy a gyengédebb énem elérzékenyült, hisz a legeslegelső pirospont! Amúgy a fiam semmit sem értett az egészből, nem fogta fel, miért örül mindenki egy darabocska piros papírnak. olvasd tovább »


pontos átlag: 3.00

pontos átlag: 2.86
Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex