A neo-szocreál költői bája

november 10, 2009, hedgehog | Kommunizmus (Sarló és kalapács), Szolgáltatások (Jobb adni, mint kapni), Turizmus (A vaku visszavág) | 4 megjegyzés-Room service? Kérek egy kávét.

-Nem lehet, most nagyon elfoglaltak vagyunk.

A szocreál szállók kipofozott, felcsillagozott verziójában járok: a festék a falon már friss, a csaptelep ambientes pompájában ragyog, és az új ágytakaró színe a függöny vagy a padlószőnyeg árnyalatára válaszol. A bútorok formája, az éjjeliszekrénybe épített, muzeális értékkel bíró rádió vagy a fürdőszobai pult ugyan márványmintás, de dácsiaszürke műanyaga azonban maga a kilógó lóláb. olvasd tovább »


pontos átlag: 1.00

pontos átlag: 3.03
Összeverekedtem a buszsofőrrel

november 2, 2009, UGO | Bunyó (Kis délutáni testmozgás) | 11 megjegyzésA minap vasárnap reggel összepakoltam magam és elindultam a közeli buszmegállóba, azzal az előre megfontolt szándékkal, hogy a helyi közlekedési vállalat által működtetett busszal eljutok a bevásárlóközpontba, ugyanis minek gyalogolni, vagy taxival menni, ha az úgyis elvisz. Vasárnap lévén az útba eső helyek, ahol jegyet lehet venni, zárva voltak. Blattolni nem szeretek, így gondoltam, ha elkapnak, elmondom, miért nem vehettem jegyet, esetleg veszek tőlük. De mivel szinte sosem buszozok, nem ismerem a dörgést. olvasd tovább »


pontos átlag: 5.00

pontos átlag: 2.98
Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex