január 13, 2009, admin | Tárgyak (Ojjektumok)| Bürokrácia (Bélyegnyalinda)

Ki védi meg a Fogyasztóvédelmi Hivatalt a fogyasztóktól?



Az év elejétől fogva az Országos Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz több mint 28 ezer feljelentés érkezett. A megszokottak mellett furcsa panaszokkal is szembesültek a hivatal munkatársai.

Bukarest: Egy nő egy méterárus üzletből mohairt vásárolt. Mikor kifogyott a fonalból, visszament az üzletbe, hogy újabb adagot szerezzen be, de már nem talált. Fájdalmában, hogy nem tudja befejezni a megkezdett pulóvert, feljelentette a méterárus üzletet.

Szatmárnémeti: Egy férfi egy sex-shopot jelentett fel, mivel az innen vásárol ajzószer nem hozta meg a kívánt hatást: használat után a felesége azonnal elaludt.

Vrancea: a férfiak azért adtak hangot elégedetlenségüknek, mivel a kocsmárosok túl gyengére keverik a szeszes italokat.

Nagyszebenben egy nő azért fordult a Fogyasztóvéldelmi Hivatalhoz, mert úgy véli, túl csúnya a személyi igazolványán lévő képen.

Dâmboviţa: Egy férfi feljelentett egy házasságközvetítő irodát, mivel nem találták meg lelki társát.

Botoşani: Egy nő a ránctalanító krém minősége miatt reklamált, ugyanis a szer nemhogy kisimította volna ráncait, újabbak keletkeztek hatására. Ugyanitt egy férfi pedig egy repedt vibrátor miatt panaszkodott.

Şerban Mateescu, a bukaresti Fogyasztóvédelmi Hivatal főfelügyelője elmondta, bizonyos panaszok annyira alaptalanok, hogy nem tudunk a fogyasztókon segíteni.


pontos átlag: 3.10


Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Mit szabad? Reklám Súgó Tippek Transindex